top of page

FUE HAARTRANSPLANTATIE
Uitvoering  en nazorg in België door Belgische artsen

FUE haartransplantatie in België door Belgische artsen
Mogelijkheden - voordelen en andere belangrijke informatie

FUE haartransplantatie is een populaire en bewezen methode om haarverlies te repareren of de bestaande haarsituatie te verbeteren.

Eigen haarzakjes worden verplaatst naar kale/kalende gebieden, vandaar is een natuurlijk ogend resultaat gegarandeerd.

Wist je dat de FUE haartransplantatie techniek in Belgie op punt werd gesteld door wereldklasse haarchirurgen zoals dr. Bisanga, dr. De Reys en andere Belgische artsen?

dr chris bisanga hair surgeon belgium

Dr. Chris Bisanga is een internationaal gerenommeerd haarchirurg, gespecialiseerd in zowel FUT (Follicular Unit Transplantation) als FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatietechnieken. Na 25 jaar fulltime haarchirugie staat hij bekend om zijn expertise in het uitvoeren van complexe haartransplantaties en het corrigeren van eerdere, minder geslaagde procedures. Dr. Bisanga is lid van de International Alliance of Hair Restoration Surgeons (IAHRS) en heeft wereldwijd workshops en presentaties gegeven over haartransplantatietechnieken. Hij wordt beschouwd als een van de beste haartransplantatiechirurgen ter wereld en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige resultaten en natuurlijke looks.

Mogelijkheden:

 • Geen zware chirurgische ingreep: FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd door middel van micro chirurgie, onder plaatselijke verdoving. Er zijn geen hechtingen noodzakelijk. Herstel is bijzonder snel (dagen) in tegenstelling tot oudere technieken (weken, maanden).

 • Grote gebieden transplanteren: Er kunnen duizenden haarfollikels in één sessie worden getransplanteerd, waardoor het mogelijk is om grote gebieden met haaruitval te behandelen.

 • Natuurlijk ogende resultaten: De individuele haarfollikels worden één voor één getransplanteerd, wat een natuurlijke haarlijn en haardichtheid creëert.

 • Minimale littekens: FUE haartransplantatie is een minimaal invasieve procedure die geen lineair litteken achterlaat, waardoor het ideaal is voor mensen die hun haar kort dragen.​

dr bisange during fue hair tranpslantation.jpg

25 jaar ervaring100% specialisatie

Voordelen van een FUE haartransplantatie in België door topchirurgen:

 • Ervaring en expertise: Belgische topchirurgen hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van FUE-haartransplantaties.

 • Geavanceerde faciliteiten: Ze beschikken over moderne en geavanceerde faciliteiten om optimale resultaten te garanderen.

 • Veilige en comfortabele behandeling: De behandeling wordt uitgevoerd in een veilige en comfortabele omgeving met gebruik van geavanceerde verdovingstechnieken.

 • Persoonlijke benadering: Topchirurgen nemen de tijd om uw individuele behoeften en wensen te bespreken en stellen een op maat gemaakt behandelplan op.

 • Nabehandeling en nazorg: U kunt rekenen op uitstekende nazorg en begeleiding na de behandeling. Behandeling en nazorg in Belgie.

 • Hoge slagingspercentage: Topchirurgen behalen consequent hoge slagingspercentages met minimale complicaties.

fue haartransplantatie voorbereiding haarlijn
dr bisange during fue hair tranpslantation.jpg

Uitvoering en nazorgin Belgie

Andere interessante voordelen:

 • Korte behandeltijd: De meeste behandelingen kunnen in een dag worden uitgevoerd.​

 • Snelle genezing: De hersteltijd is kort en u kunt uw normale activiteiten snel hervatten, een kwestie van dagen tot maximaal 2 weken.

 • Langdurige resultaten: De getransplanteerde haren zijn genetisch gecodeerd om hun leven lang mee te groeien.

Het is belangrijk om te onthouden dat FUE haartransplantatie niet voor iedereen geschikt is.

Eerlijk advies is cruciaal! De uitvoerende arts en team hebben reeds 25 jaar ervaring.

Tijdens een consult met een gekwalificeerde chirurg - assistent kunt u bespreken of FUE de juiste behandeling voor u is.

dr bisange during fue hair tranpslantation.jpg

Toegewijde professionalsResultaten door ervaring

Haartransplantatie mannelijke kaalheid (Alopecia androgenetica)

​Alopecia androgenetica, ook wel bekend als mannelijke kaalheid, is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij zowel mannen als vrouwen.

 

Het wordt veroorzaakt door een overgevoeligheid van de haarzakjes voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit hormoon is een afgeleide van testosteron.

dr bisange during fue hair tranpslantation.jpg

Consultatie gesprekkenHeist op den BergSint Genesius Rode

Terugwijkende haarlijnen corrigeren bij mannen en vrouwen​

Een FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatie is een ideale oplossing voor het corrigeren van terugwijkende haarlijnen bij zowel mannen als vrouwen om de volgende redenen:

 1. Minimale littekens door micro chirurgie: In tegenstelling tot oudere methoden zoals FUT (Follicular Unit Transplantation), laat FUE geen lineair litteken achter op de hoofdhuid.

 2. Natuurlijk ogend resultaat: Bij FUE haartransplantatie worden individuele haarzakjes (follikels) getransplanteerd, waardoor een zeer natuurlijk ogend resultaat ontstaat. De chirurg kan de haarlijn zorgvuldig vormgeven en de haargroeirichting aanpassen voor een resultaat dat perfect bij het gezicht past.

 3. Kortere hersteltijd: Omdat FUE minimaal invasief is, is de hersteltijd aanzienlijk korter dan bij FUT. De meeste mensen kunnen binnen een paar dagen hun normale activiteiten hervatten.

 4. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen: FUE is effectief bij verschillende vormen van haaruitval, waaronder androgenetische alopecia (mannelijke/vrouwelijke kaalheid), waardoor het een geschikte optie is voor zowel mannen als vrouwen met terugwijkende haarlijnen.

 5. Permanente oplossing: De getransplanteerde haarzakjes zijn genetisch resistent tegen het hormoon dat haaruitval veroorzaakt, wat betekent dat het getransplanteerde haar permanent zal blijven groeien.

 6. Hoge slagingspercentages: FUE haartransplantaties hebben over het algemeen hoge slagingspercentages, met de meeste patiënten die een aanzienlijke verbetering in haardichtheid en uiterlijk ervaren.

Haartransplantatie kalende kruin achterhoofd

Een FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatie is een ideale oplossing voor het corrigeren van haaruitval op de kruin bij mannen:

 1. Minimale littekens: In tegenstelling tot oudere methoden zoals FUT (Follicular Unit Transplantation), laat FUE geen lineair litteken achter op de hoofdhuid. 

 2. Natuurlijk resultaat: Bij FUE worden individuele haarzakjes (follikels) getransplanteerd, waardoor een zeer natuurlijk ogend resultaat ontstaat. De chirurg kan de haargroeirichting aanpassen voor een resultaat dat perfect bij de natuurlijke haargroei op de kruin past.

 3. Kortere hersteltijd: Omdat FUE minimaal invasief is, is de hersteltijd aanzienlijk korter dan bij FUT. De meeste mensen kunnen binnen een paar dagen hun normale activiteiten hervatten

 4. Permanente oplossing: De getransplanteerde haarzakjes zijn genetisch resistent tegen het hormoon dat haaruitval veroorzaakt, wat betekent dat het getransplanteerde haar permanent zal blijven groeien.

 5. Hoge slagingspercentages: FUE haartransplantaties hebben over het algemeen hoge slagingspercentages, met de meeste patiënten die een aanzienlijke verbetering in haardichtheid en uiterlijk ervaren.

 6. Specifiek voor de kruin: De FUE-techniek maakt het mogelijk om de haren in de juiste hoek en richting te transplanteren, wat essentieel is voor een natuurlijk resultaat op de kruin, waar de haargroeirichting uniek is.

bottom of page