top of page

Micro haar pigmentatie
Volledige haaruitval oplossing

Haarverlies oplossing met ongeëvenaarde mogelijkheden

Geen Chirurgie - Geen producten - Geen hersteltijd - Langdurige oplossing - Natuurlijk ogend resultaat

Micro Haar pigmentatie behandeling als oplossing bij vergevorderd haarverlies

Micro haar pigmentatie houdt in dat kleine puntjes pigment in de hoofdhuid worden aangebracht om het uiterlijk van haarstoppels na te bootsen en de illusie van een vollere haardos te creëren.

 • Hoge dichtheid

 • Lijkt op echte haarstoppels

 • Geen nazorg of herstel

 • Snel resultaat

 • Langdurig resultaat

Sabine Dillen - Cynthia Reeckmans

mhp specialiste sabine dillen.jpg

Sabine Dillen

Voltijdse haartransplantatie en micro haar pigmentatie specialiste sinds 2004

Micro haar pigmentatie: voordelen

 1. Niet-invasief: micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische, niet-invasieve procedure waarvoor geen incisies of verwijdering van weefsel nodig zijn.

 2. Natuurlijk ogende resultaten: haar pigmentatie creëert de illusie van een vollere haardos, waardoor het er natuurlijk uitziet.

 3. Geen littekens: In tegenstelling tot haartransplantatie laat haar pigmentatie geen littekens achter.

 4. Minimale hersteltijd: micro haar pigmentatie heeft minimale herstelperiode, meestal binnen de 24 uur. Daarna kunnen patiënten hun normale activiteiten kunnen hervatten.

 5. Kosteneffectief: haar pigmentatie is goedkoper dan haartransplantatie.

 6. Aanpasbaar: micro haar pigmentatie kan worden aangepast aan de kleur en dichtheid van het bestaande haar of om een gewenste look te creëren.

 7. Langdurig: De resultaten van een micro haar pigmentatie kunnen meerdere jaren aanhouden, hoewel na verloop van tijd een touch up nodig nodig is om het gewenste uiterlijk te behouden.

Micro haar pigmentatie  betaalbare oplossing bij haaruitval

Haarpigmentatie = ideaal bij vergevorderd haarverlies

Bent u geïnteresseerd in een micro haar pigmentatie behandeling? Deze procedure, ook wel bekend als tricopigmentatie of haar tattoo,  lijkt op tatoeëren, maar er zijn grote technische verschillen. Micro Haar pigmentatie biedt een niet-invasief alternatief voor een chirurgische haartransplantatie.

Omdat het geen operatie vereist, zijn de risico's lager en kunnen mensen met  haarverlies via haar pigmentatie profiteren van deze behandeling. Micro Haar pigmentatie is ook budget vriendelijker en dus een betaalbare haarverlies oplossing.  Micro haar pigmentatie levert natuurlijke en langdurige resultaten op.

Gok niet met uw uiterlijk, kies een micro haar pigmentatie kliniek op basis van ervaring.

sabine dillen tijdens mhp uitvoering.jpg

Geen herstelperiode na micro haar pigmentatie behandeling

Micro haar pigmentatie is een cosmetische techniek waarbij speciaal ontwikkelde gekleurde pigment in de bovenste laag van de hoofdhuid wordt geïnjecteerd.

In tegenstelling tot een haartransplantatie, die tot doel heeft nieuwe haargroei te creëren op dunner wordende plekken, is micro haar pigmentatie een optische behandeling.

Het gekleurde pigment zorgt ervoor dat het haar er voller uitziet en kaalheid wordt gecamoufleerd met een verzorgde, geschoren uitstraling.

De hersteltijd is beperkt tot minder dan 24 uur. De behandeling is geschikt voor verschillende vormen van haarverlies zonder herstelperiode of andere complicaties.

Dus, als u afkerig bent tegen een chirurgische haartransplantatie of als uw haarverlies gevorderd is, kan micro haar pigmentatie de ideale oplossing zijn om haaruitval te camoufleren en tegelijk een hoge 'haar' dichtheid uitstralen.

Sabine Dillen - Dylan - Salaam - Podcast 'Behaved'

Camoufleren van haaruitval door huid-haar ziektes en aandoeningen

Een gezonde, volle haardos straalt gezondheid en aantrekkelijkheid uit.

Haaruitval en dunner wordend haar kunnen echter een negatieve invloed hebben op uw uiterlijk en zelfvertrouwen.

 

Micro haar pigmentatie kan worden toegepast bij ernstige en vrij zeldzame huid haar ziektes, waaronder alopecia androgenetica, alopecia areata en andere oorzaken. Het kan kale plekken als gevolg van alopecia areata, diffuse haaruitval of volledige kaalheid behandelen.

Het pigment zorgt voor een optische verdikking van het haar, waardoor het er voller uitziet. Bovendien kan de techniek littekens op de hoofdhuid bedekken, zodat ze nauwelijks opvallen.

Micro haar pigmentatie biedt direct resultaat zonder complicatie risico's.

Micro haar pigmentatie
voor-na resultaten

Verbluffende Voor- en Na-foto's onthullen natuurlijk ogende haar pigmentatie resultaten door Prohairclinic.

Voor- en na-foto's foto's haarpigmentatie resultaten die het verschil maken:

Als we kijken naar de micro haar pigmentatie voorbeelden van haarpigmentatie bij Prohairclinic, is het duidelijk dat de resultaten werkelijk verbluffend zijn.

De haarpigmentatie foto's tonen mannen en vrouwen met verschillende gradaties van haarverlies en kaalheid, die na de behandeling een hernieuwd zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling vertonen.

Voorafgaand aan de behandeling hebben veel patiënten te maken met een terugwijkende haarlijn, kale plekken op de hoofdhuid of dunner wordend haar.

Na de haar pigmentatieprocedure tonen de na-foto's een herstelde haarlijn, een vollere uitstraling en een algemeen verjongd uiterlijk. De pigmenten worden nauwkeurig aangebracht om de natuurlijke haarstoppels na te bootsen, wat resulteert in een naadloze overgang tussen bestaand en gepigmenteerde haarstoppels.