top of page

MICRO HAARPIGMENTATIE
De oplossing bij vergevorderde kaalheid

Sabine Dillen - Cynthia Reeckmans

Wat is micro haarpigmentatie (MHP)?

Micro haarpigmentatie (MHP) is een cosmetische , niet-chirurgische behandeling,  waarbij minuscule pigmenten in de hoofdhuid worden aangebracht om de illusie van haarstoppels te creëren.

Opgelet : micro haarpigmentatie is GEEN klassieke tattoo behandeling en mag uitsluitend worden uitgevoerd door ervaren MHP deskundige, gebruik makend van pigmenten en instrumenten die werden ontwikkeld voor MHP.

Deze oplossing geeft een langdurig effect en dient pas na 3-5 jaar worden opgefrist.​

Sabine Dillen tijdens uitvoering micro haarpigmentatie.jpg

Mogelijkheden:

  • Micro haarpigmentatie 'geschoren haarstijl'  is bijzonder effectief bij mannen met vergevorderde of volledige kaalheid.

  • Dichtheid optisch verhogen van bestaande natuurlijke of getransplanteerde haren (20-40%).

  • Herstellen van mislukte haartransplantatie, wanneer er geen andere opties meer mogelijk zijn.

  • Verzachten of camoufleren van haartransplantatie littekens (FUT en FUE).

5 belangrijkste voordelen van micro-haarpigmentatie (MHP):

  1. Camoufleert haaruitval: Micro haarpigmentatie is zeer effectief in het verminderen van de zichtbaarheid van haaruitval, of het nu gaat om mannelijke kaalheid, alopecia of dunner wordend haar. Het creëert de illusie van dichtheid en kan zelfs littekens op de hoofdhuid camoufleren.

  2. Natuurlijk resultaat: In tegenstelling tot sommige andere haarherstelmethoden, biedt Micro haarpigmentatie een zeer natuurlijk resultaat. De pigmenten worden zorgvuldig afgestemd op de natuurlijke haarkleur en huidtint, zodat het eindresultaat naadloos overvloeit.

  3. Minimale downtime: Micro haarpigmentatie is een niet-chirurgische procedure, wat betekent dat er geen snijden of hechtingen nodig zijn. De meeste mensen ervaren slechts minimale roodheid en zwelling na de behandeling en kunnen snel hun normale activiteiten hervatten.

  4. Langdurig effect: Hoewel Micro haarpigmentatie niet permanent is, kan het resultaat jarenlang meegaan met de juiste nazorg. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met sommige andere haarherstelbehandelingen die regelmatige onderhoudssessies vereisen.

  5. Boost zelfvertrouwen: Haaruitval kan een grote impact hebben op het zelfvertrouwen. Micro haarpigmentatie kan helpen om dat zelfvertrouwen te herstellen door een vollere, dikkere haarlijn te creëren en de psychologische impact van haaruitval te verminderen.

Belangrijk: Het is essentieel om een gekwalificeerde en ervaren Micro haarpigmentatie -technicus te kiezen om de beste resultaten te garanderen.

haarpigmentatie voorbeeld

Een 100% oplossingZonder chirurgie

bottom of page