top of page

Populaire podcast 'Behaved' over micro haarpigmentatie en haaruitval in België.

Bijgewerkt op: 24 jul. 2023

Podcast Behaved in België over de onbekende maar uiterst effectieve behandeling: micro haar pigmentatie


Sabine Dillen van Prohairclinic onthult de nieuwste generatie micro haarpigmentatie, ook wel haartattoo genoemd, techniek die het zelfvertrouwen van mannen een boost geeft en tegelijk een volledige oplossing bij haaruitval, zelfs bij volledige kaalheid.

  • geen chirurgie

  • geen producten

  • geen nazorg

  • lange termijn oplossing

  • zelfs bij volledige kaalheid

In een recente aflevering van het podcastprogramma 'Behaved' (gasten onder andere Sihame El Kaouakibi, Jeff Hoeyberghs, Lionel D terroristenjager.....) was haarpigmentatiespecialiste Sabine Dillen van Prohairclinic te gast.


"... en vanaf dat je die mensen een nieuwe haarlijn geeft..."

Nieuwste generatie micro haar pigmentatie materiaal komt rechtstreeks uit USA


Het boeiende interview onthulde de buitengewone mogelijkheden van de nieuwste generatie haarpigmentatie om mensen met haarverlies een nieuwe look te geven en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Sabine maakt gebruik van de nieuwe generatie speciale pigmenten en naalden, die rechtstreeks uit California USA worden geïmporteerd en de nieuwste Amerikaanse technologie vertegenwoordigen.


"Dat is inderdaad wel hard ... hoe zwaar dat het niet moet zijn als jonge gast"Het boeiende interview onthulde de buitengewone mogelijkheden van de nieuwste generatie haarpigmentatie om mensen met haarverlies een nieuwe look te geven en hun zelfvertrouwen te vergroten.


"ik zie soms wel dingen voorbijkomen van slechte haartransplantaties ..."


Hierdoor heeft is het streven naar perfectie in de illusie van haarstoppels bereikt met instrumenten veel kleiner dan een korrel zout, bekijk de volgende video:


"Haarpigmentatie naalden zijn ontzettend klein, enkele vergelijkingen"


Natuurlijk ogende resultaten en niet herkenbaar als haar simulatie


Dit stelt haar in staat om met precisie en detail fijne stipjes pigment aan te brengen die perfect lijken op natuurlijke haarstoppels.

Het eindresultaat is een haarpigmentatiebehandeling die een verbluffende perfectie bereikt en een uiterst natuurlijk ogend resultaat oplevert.


"Iedereen kent haartransplantatie meer nog weinig mensen kennen haarpigmentatie...

"

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem, doch meestal geen ziekte, dat een aanzienlijke impact kan hebben op het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van mannen.

Sabine Dillen begrijpt de emotionele en psychologische gevolgen van haarverlies en heeft haar expertise gewijd aan het ontwikkelen van een innovatieve oplossing.


Haarpigmentatie specialiste Sabine Dillen tijdens behandeling
Haarpigmentatie specialiste tijdens behandeling

Zelfvertrouwen en eigenwaarde herstellen door een krachtige jeugdige haarlijn

Naast het herstellen van de haarlijn heeft Sabine's werk een diepgaand effect op het zelfvertrouwen van haar cliënten. Door de illusie van een volle haardos te creëren, krijgen mannen met haarverlies een nieuwe look die hen een hernieuwd gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen geeft.


Al met al biedt haarpigmentatie een niet-chirurgisch, snel, flexibel en kosteneffectief alternatief voor haarimplantatie. Het stelt mensen in staat om hun haarlook te verbeteren, hun zelfvertrouwen te herstellen en een bevredigend resultaat te bereiken, ongeacht de omvang van hun haarverlies.


Micro haarpigmentatie haarlijn voorbereiding
Micro haarpigmentatie haarlijn voorbereiding


Haarpigmentatie ofwel haartattoo genoemd wordt ook door haarchirurgen en dermatologen aangeraden wanneer haartransplantatie niet mogelijk is, of om mislukte haartransplantaties te repareren.

 

"Gok niet met je uiterlijk en ga voor ervaring" aldus Sabine. Een mislukte micro haarpigmentatie heeft zware gevolgen. Haaruitval en haarverlies kan je verhelpen zonder ingrijpende behandelingen.

 


Meer informatie over haar pigmentatie

Comments


bottom of page