top of page
Vlag van de Europese Unie

Haarimplantatie - micro haar pigmentatie haarkliniek met internationale reputatie

Klanten van landen (willekeurige volgorde)

 1. Denemarken

 2. Duitsland

 3. Estland

 4. Finland

 5. IJsland

 6. Ierland

 7. Letland

 8. Litouwen

 9. Noorwegen

 10. Zweden

 11. Verenigd Koninkrijk

 12. België

 13. Frankrijk

 14. Luxemburg

 15. Nederland

 16. Oostenrijk

 17. Zwitserland

 18. Liechtenstein

 19. Tsjechië

 20. Hongarije

 21. Polen

 22. Slowakije

 23. Slovenië

 24. Kroatië

Prohairclinic buitengevel

Prohairclinic buitengevel

Buitengevel Prohairclinic. Wij hebben ook een grote privé parking. Bovendien is het treinstation op slechts 300 meter.

Receptie en wachtzaal

Receptie en wachtzaal

Onze welkomdesk en een kleine 'wachtruimte". Wachten is echter meestal niet aan de orde omdat wij enkel op afspraak werken.

Patient kamer

Patient kamer

Tijdens langere behandelingen kan je genieten van privacy in uw eigen privé kamer.

Hier wordt alles besproken

Hier wordt alles besproken

In de consultatie kamer wordt alles besproken. Het gaat om uw uiterlijk, dus je wil OP VOORHAND alle informatie.

Sterke vergroting voor hoge kwaliteitsnormen

Sterke vergroting voor hoge kwaliteitsnormen

Wij laten niets aan het toeval over. Deze microscopische onderzoeken van de haarzakjes gebeurd tijdens uw behandeling door onze experts.

Tijdens afmetingen

Tijdens afmetingen

Meten is weten. Wij laten niets aan het toeval over. Verschillende opmetingen worden uitgevoerd om alle parameters te berekenen voordat de behandeling opgestart wordt.

Uw behandelsuite

Uw behandelsuite

Onze behandelkamer is volledig ingericht en uitgerust voor FUE haartransplantatie. Ook is er gedacht aan uw in-treatment entertainement.

Is de spiegel een factor in je leven?

Is de spiegel een factor in je leven?

Een spiegel. De gevoelens van onzekerheid. Oplossing is mogelijk. Spreek er over met uw haar specialisten.

Wat is haartransplantatie en haarpigmentatie?

Haartransplantatie is een chirurgische procedure waarbij haarzakjes van een donorgebied (meestal de achterkant of zijkanten van het hoofd) worden verwijderd en getransplanteerd naar een gebied met dunner wordend haar of kaalheid. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken, zoals FUE (Follicular Unit Extraction) of FUT (Follicular Unit Transplantation).

Haarpigmentatie, ook wel bekend als micro-haarpigmentatie, is een geavanceerde procedure waarbij microscopische stippen pigment op de hoofdhuid worden aangebracht om de illusie van een vollere haardos te creëren. Het is een niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die wordt uitgevoerd met speciale apparatuur en biologisch afbreekbare pigmenten.

Haartransplantatie is geschikt voor mensen die voldoende donorhaar hebben om te transplanteren naar het gebied met dunner wordend haar of kaalheid. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over wat kan worden bereikt met een haartransplantatie, aangezien het aantal beschikbare donorhaarzakjes beperkt is.

Haarpigmentatie is geschikt voor mensen die niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie omdat ze bijvoorbeeld volledig kaal zijn. Het kan ook een goede optie zijn voor mensen die littekens op hun hoofdhuid willen camoufleren of die een natuurlijke haarlijn willen nabootsen.

Voor wie zijn haartransplantatie en haarpigmentatie geschikt?

Wat zijn de voordelen van haartransplantatie en haarpigmentatie?

Een van de belangrijkste voordelen van haartransplantatie is dat het resultaat permanent is. De getransplanteerde haarzakjes blijven groeien en produceren haar, waardoor je een vollere haardos krijgt. Haartransplantatie kan ook helpen om een natuurlijke haarlijn te herstellen.

Haarpigmentatie biedt snelle resultaten en vereist geen hersteltijd. Je kunt je normale activiteiten hervatten kort na de behandeling. Haarpigmentatie kan ook helpen om de haardichtheid te versterken en littekens te camoufleren.

Haarpigmentatie geeft altijd de hoogst mogelijke dichtheid, veel hoger dan bij haartransplantatie.

Haarpigmentatie is goedkoper dan haartransplantatie.

Een nadeel van haartransplantatie is dat het een chirurgische ingreep is die gepaard gaat met risico’s en complicaties, zoals infecties of littekenvorming. Er is ook een herstelperiode nodig na de procedure, waarbij je mogelijk beperkingen hebt in je activiteiten.

De haardichtheid na een haartransplantatie is naargelang de beginsituatie en de wensen maximaal 60-70% van de oorspronkelijke haardichtheid.

Een nadeel van haarpigmentatie is dat het resultaat niet permanent is. De pigmenten vervagen na verloop van tijd (3-5 jaar) en moeten mogelijk worden bijgewerkt om het gewenste resultaat te behouden.

Wat zijn de nadelen van haartransplantatie en haarpigmentatie?

bottom of page