top of page

Tarieven micro haar pigmentatie - haartransplantatie

Gok niet met je uiterlijk en kom persoonlijk langs voor een advies gesprek

  1. Persoonlijke beoordeling: Tijdens een consultatie kan de specialist de specifieke situatie van de cliënt beoordelen, zoals de mate van haarverlies, de gezondheid van de hoofdhuid en het haartype. Dit maakt het mogelijk om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat het beste past bij de individuele behoeften.

  2. Behandelopties en -advies: Tijdens het consult kunnen de beschikbare behandelingsopties worden besproken, zoals haartransplantatie of haarpigmentatie. De specialist kan de voor- en nadelen van elke optie toelichten en het meest geschikte traject aanbevelen op basis van de haarsituatie van de cliënt en hun gewenste resultaten.

  3. Realistische verwachtingen: Een persoonlijke consultatie helpt om realistische verwachtingen te stellen met betrekking tot het resultaat van de behandeling. Dit voorkomt teleurstellingen en zorgt ervoor dat de cliënt een goed begrip heeft van wat er haalbaar is.

  4. Medische geschiktheid: Een consultatie stelt de specialist in staat om de medische geschiktheid van de cliënt voor de procedure te beoordelen. Dit is vooral belangrijk bij haartransplantatie, waarbij gezondheid en medische geschiedenis een rol kunnen spelen in het bepalen of de persoon een geschikte kandidaat is.

  5. Voorbereiding op de behandeling: Tijdens het consult kunnen de benodigde voorbereidingen voor de behandeling worden besproken. Dit omvat informatie over eventuele pre-operatieve instructies en nazorginstructies om ervoor te zorgen dat de behandeling soepel verloopt.

  6. Mogelijkheid tot het stellen van vragen: Een persoonlijk consult biedt de cliënt de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te uiten. Dit zorgt voor een duidelijk begrip van het proces en helpt om eventuele twijfels weg te nemen.

  7. Kennismaking met de specialist: Een consultatie is een kans om de specialist te ontmoeten die de behandeling zal uitvoeren. Dit schept vertrouwen en helpt de cliënt zich comfortabel te voelen bij de gekozen professional.

  8. Kosten en financiële aspecten: Tijdens het consult kunnen de kosten van de behandeling worden besproken, inclusief eventuele bijkomende kosten voor nazorg en follow-up. Dit helpt de cliënt om een weloverwogen beslissing te nemen en eventuele financiële planning te regelen.

micro haar pigmentatie advertentie fb insta sabine witte ja (Instagrambericht (Vierkant)).

Sabine Dillen, haarspecialiste sinds 2004.

Ik ben reeds meer dan 20 jaar actief bezig met haaruitval en oplossingen zoals micro haar pigmentatie, haartransplantatie, en andere.

Het is mijn ervaring dat een persoonlijk gesprek een absolute meerwaarde geeft.

Haarverlies is een complex thema.

Er is geen standaard oplossing.

Maak een afspraak zodat ik je persoonlijk advies kan geven op basis van de wensen en de mogelijkheden.

bottom of page