top of page

DNA Haartest TrichoTest tm prijs

Tarief Haartest op basis van eigen DNA profiel.
Deze test is eenmalig omdat uw DNA nooit veranderd.

Tarief : 250 Euro

Inclusief:

 • Afname speeksel voor DNA analyse

 • Opsturen naar laboratorium

 • Volledige analyse

 • Rapportage resultaten via email

Opgelet : Gelieve 1 uur voor de speeksel afname niets te eten of niets drinken (buiten water).

Betalingsmogelijkheden voor DNA haartest

 • Contant

 • Visa/Mastercard

 • Overschrijving

 • Online betaling

 • Paypal (enkel op aanvraag)

De Kracht van TrichoTest: Ontdek de Voordelen van een DNA Haartest

De TrichoTest, ook bekend als de DNA haartest, heeft de medische wereld op zijn kop gezet door een nieuwe en baanbrekende benadering te bieden voor het diagnosticeren en behandelen van haarverlies. Deze innovatieve test maakt gebruik van speekselafname om genetische variaties met betrekking tot alopecia te analyseren, wat resulteert in een persoonlijk verslag dat maar liefst 48 genetische variaties binnen 16 genen omvat. De voordelen van TrichoTest zijn overweldigend en bieden patiënten en artsen ongeëvenaarde mogelijkheden om effectieve en gepersonaliseerde behandelingen voor haarverlies te identificeren.

 1. Gerichte behandelingen op maat: Een van de meest significante voordelen van de TrichoTest is het vermogen om behandelingen op maat aan te bieden op basis van het genetische profiel van de patiënt. Door het analyseren van genetische variaties die verband houden met alopecia, kan de test inzicht bieden in welke behandelingen het meest waarschijnlijk succesvol zullen zijn voor een individu. Dit resulteert in een meer effectieve benadering van haarverlies, met minder proefbehandelingen en een veel hogere kans op positieve resultaten.

 2. Risicobeoordeling voor haarverlies: TrichoTest kan ook helpen bij het inschatten van het risico op toekomstig haarverlies bij een individu. Door de genetische aanleg voor alopecia te evalueren, kunnen patiënten en artsen vroegtijdig preventieve maatregelen nemen om het verlies van haar te verminderen of te vertragen. Dit geeft patiënten waardevolle gemoedsrust en stelt hen in staat proactief te handelen om hun haargezondheid te behouden.

 3. Besparing van tijd en geld: In tegenstelling tot traditionele methoden voor het diagnosticeren van haarverlies, waarbij vaak verschillende onderzoeken en proefbehandelingen nodig zijn om een effectieve oplossing te vinden, biedt TrichoTest een meer efficiënte aanpak. Het persoonlijke verslag dat wordt gegenereerd, biedt artsen een diepgaand inzicht in de genetische factoren die verband houden met het haarverlies van een patiënt, waardoor kostbare tijd en geld worden bespaard.

 4. Verbeterd behandelingsrendement: De TrichoTest stelt artsen in staat om behandelingen te selecteren die het beste zullen aanslaan bij het individu, waardoor de kans op een succesvol resultaat aanzienlijk wordt vergroot. Door het verminderen van de giswerk en het bieden van een meer gepersonaliseerde aanpak, kan deze test het rendement van de behandeling voor haarverlies aanzienlijk verbeteren.

 5. Psychologische voordelen: Voor veel mensen kan haarverlies een emotionele tol eisen en het zelfvertrouwen aantasten. De TrichoTest kan patiënten helpen begrijpen dat haarverlies niet altijd het gevolg is van externe factoren, maar een genetische component heeft. Dit begrip kan psychologische geruststelling bieden en de acceptatie van het haarverliesproces vergemakkelijken.

Conclusie

De TrichoTest, oftewel de DNA haartest, vertegenwoordigt een opwindende doorbraak in de wereld van haarverliesdiagnose en -behandeling. Met de mogelijkheid om 48 genetische variaties binnen 16 genen te analyseren, biedt deze test een ongeëvenaard niveau van precisie en persoonlijkheid. De voordelen van de TrichoTest, waaronder gerichte behandelingen op maat, risicobeoordeling, besparing van tijd en geld, verbeterd behandelingsrendement en psychologische voordelen, hebben de potentie om het leven van miljoenen mensen met haarverlies te veranderen. Raadpleeg uw arts of dermatoloog om meer te weten te komen over de TrichoTest en hoe deze innovatieve test u kan helpen uw haargezondheid te behouden of te herstellen.

bottom of page