top of page

Haar pigmentatie tarieven

*Tarieven worden vastgesteld tijdens een persoonlijk consultatie

micro haar pigmentatie zones

Prijs Micro haar pigmentatie opstart behandelingen

Behandeling
Zones
Prijs per behandeling €
Verdichting
1
650
Verdichting
1+2
1300
Verdichting
1+2+3
1590
Verdichting
1+2+3+4
1950
Reparatie Haartransplantatie
Na consultatie
Geschoren look
1
650
Geschoren look
1+2
1300
Geschoren look
1+2+3
1590
Geschoren look
1+2+3+4
1950
FUT Litteken
Na consultatie
FUE litteken
Na consultatie

Zone 5 = achterzijde hoofd waarbij zone 4 in het donorgebied overlapt

Prijs haar pigmentatie touch-up behandeling

Na 1 of 2 jaar kan een kleine touch-up behandeling wenselijk zijn. Voor klanten die eerder behandeld zijn bij Prohairclinic  geldt een tarief van € 190,- per uur voor de touch-up behandeling. In de regel zijn er 1-2 uurtjes werk tijdens een touch-up behandeling.

Betalingsmogelijkheden voor Micro Haar Pigmentatie behandeling

  • Contant

  • Visa/Mastercard

  • Overschrijving

  • Online betaling

  • Paypal (enkel op aanvraag)

Exacte tarieven na offerte

Zodra je hebt besloten om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan, wil je waarschijnlijk meer weten over de exacte prijs.

Hoewel het misschien complex lijkt vanwege de benoemde hoofdzones, is het eigenlijk gemakkelijk om een geschatte prijs te berekenen voor een volledige behandeling.

Omdat een haar pigmentatie een ingrijpende verandering zal betekenen aan je uiterlijk vragen wij om voorafgaandelijk een persoonlijk consultatie in te plannen.

 

Na het consult zullen wij een officiële offerte toesturen op basis van de wensen en de mogelijkheden.

Vergelijk micro haar pigmentatie prijzen (onder andere met haartransplantatie)

Om een goed beeld te krijgen van de kosten en mogelijkheden, vraag je bij verschillende klinieken de prijzen en tarieven voor micro haar pigmentatie op. Deze klinieken zijn verspreid over Nederland en België, waarbij er mogelijk verschillen in tarieven kunnen zijn. De micro haar pigmentatie prijzen in België zijn doorgaans lager dan in Nederland. Gelukkig is er geen taalbarrière, aangezien de specialisten en medewerkers je in je eigen taal te woord staan, wat extra vertrouwen geeft.

Prohairclinic staat bekend in België als de haarkliniek met de meeste ervaring inzake micro haar pigmentatie. Sinds 2004 voeren wij haarbehandelingen uit. U kan graag klanten ervaringsberichten lezen.

Vergelijking met andere behandelingen: Wanneer je de prijzen en tarieven voor micro haar pigmentatie vergelijkt met andere behandelingen, zoals haartransplantatie, zul je merken dat de kosten beduidend lager zijn.

 

Bijna iedereen komt in aanmerking voor een micro haar pigmentatie behandeling, en de resultaten zijn uitstekend. Neem de tijd om jezelf goed te informeren over de mogelijkheden, en wie weet zet jij binnenkort de stap naar een natuurlijke look dankzij een haar pigmentatie behandeling.

bottom of page