top of page
  • Foto van schrijverBart Verbeeck

Nieuwste DNA haartest help mannen en vrouwen om haaruitval onder controle te krijgen

Bijgewerkt op: 2 aug.

Eindelijk een haartest (op basis van eigen DNA) die uw arts duidelijkheid geeft welke haaruitval behandeling voor JOUW lichaam effectief zal werken

De nieuwe DNA haartest van de firma Fagron, genaamd TrichoTest™, is een innovatieve oplossing voor mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval.

Deze test kan met 99% zekerheid bepalen welke producten of stoffen daadwerkelijk zullen werken bij een bepaalde persoon om haarverlies onder controle te krijgen.


Uw speeksel bevat uw DNA - geen bloedtest nodig

De DNA-afname gebeurt door middel van speekselafname.


DNA speekseltest afname
DNA speekseltest afname

Voorbeeld DNA haartest bij haaruitval

Het 24 bladzijde tellende verslag kan zelfs door je eigen huisarts worden gebruikt om een behandelplan op te stellen waarbij enkel producten worden ingezet die met absolute zekerheid zullen helpen om haarverlies te stabiliseren.

dna haartest doctor verslag voorbeeld
.pdf
Download PDF • 399KB

Waarom een DNA gebaseerde haartest werkt voor iedereen?

Dit is een topvoorbeeld van geïndividualiseerd medische DNA-onderzoek.

DNA-onderzoek heeft ook gezorgd voor een doorbraak in de medisch-esthetische vooruitgang, in dit geval haaruitval.


Een DNA haartest is betaalbaar en bespaart veel geld omdat uw arts exacte informatie verkrijgt over welke behandeling/medicatie zal aanslaan of niet werken in UW lichaam.

Deze haartest werkt voor mannen en vrouwen en kan uitgevoerd worden wanneer u vermoed dat u aan overmatig haarverlies lijdt.


Tip: haarverlies kan je best tegengaan vanaf een vroeg stadium.


haren tussen duim en wijsvingen
Overmatig haarverlies vanaf 150 of meer haren per dag


Wat wordt een tijdens een TrichoTest geanalyseerd?


De TrichoTest™ analyseert een combinatie van genetische en epigenetische factoren en is de meest uitgebreide genetische test op de markt die gericht is op de holistische behandeling van alopecia (haaruitval).


De haartest maakt gebruik van state-of-the-art DNA microarray technologie om 48 genetische variaties gerelateerd aan alopecia binnen 13 aan alopecia gerelateerde genen te analyseren.DNA Helix voorbeeld
DNA onderzoek voor medisch esthetische doeleinden

Het rapport kan worden gebruikt om de meest geschikte behandelingsoptie voor de patiënt te selecteren, volledig gepersonaliseerd naar hun behoeften. Het rapport bevat een samenvatting van de resultaten, volledige genetische analyse en uitleg, en gepersonaliseerde behandelopties.


Conclusie

De Nieuwe DNA-haarverlies test van de firma Fagron biedt een unieke en gepersonaliseerde oplossing voor mannen en vrouwen die last hebben van haarverlies.


Door het gebruik van geavanceerde technologie en een grondige analyse van genetische en epigenetische factoren, kan deze test met hoge zekerheid bepalen welke producten of stoffen daadwerkelijk zullen werken bij een bepaalde persoon.


Een haartest bespaart niet alleen tijd en geld, maar biedt ook een effectieve oplossing voor haarverlies.


667 weergaven0 opmerkingen
bottom of page