top of page

Waarom kleinere naaldjes een beter micro haar pigmentatie resultaat geven?

Hoe gaat zo’n micro haar pigmentatie behandeling in zijn werk?

  • En wat zijn de voordelen van de nieuwste generatie naalden die vanaf nu standaard worden gebruikt bij alle klanten?

  • In deze blogpost leggen we u alles uit wat u moet weten over deze baanbrekende methode om uw haarlijn te verbeteren.

Zoekt u een oplossing voor uw haarverlies en wilt u een haarlijn die er voller en vooral natuurlijk uitziet?


Dan is micro haar pigmentatie (MHP) misschien wel iets voor u.


links voor pigmentatie, rechts na pigmentatie
Voorbeeld compilatie haar pigmentatie

Micro haar pigmentatie is een geavanceerde techniek waarbij een speciale naald wordt gebruikt om pigmenten in de hoofdhuid aan te brengen. Deze pigmenten lijken op uw eigen (geschoren) haarstoppels en geven een optisch effect van meer haar. Micro haar pigmentatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die kampen met dunner wordend haar, inhammen, kale plekken of een terugtrekkende haarlijn.


Wat houdt micro haar pigmentatie in?

Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische behandeling die wordt uitgevoerd door een ervaren micro haar pigmentatie specialist.

De specialist gebruikt een apparaat met een zeer fijne naald om pigmenten in de bovenste laag van de hoofdhuid te injecteren. Deze pigmenten hebben dezelfde kleur als uw eigen haar en creëren zo een illusie van haarstoppels.De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 2 tot 4 uur per sessie, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Meestal zijn er 2 tot 4 sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.


Wat zijn de voordelen van micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie heeft vele voordelen ten opzichte van andere methoden om haarverlies te camoufleren, zoals haartransplantatie, haarwerken of medicatie. Enkele voordelen zijn:

  • micro haar pigmentatie s een veilige en effectieve behandeling die geen littekens, infecties of allergische reacties veroorzaakt.

  • micro haar pigmentatie is een vrijwel permanente oplossing die niet vervaagt of verkleurt. De pigmenten blijven jarenlang zitten en kunnen indien nodig worden bijgewerkt of aangepast.

  • micro haar pigmentatie is een betaalbare behandeling die veel goedkoper is dan een haartransplantatie of een haarwerk.

  • micro haar pigmentatie is een natuurlijke behandeling die een realistisch en natuurlijk ogend resultaat oplevert. De pigmenten passen perfect bij uw eigen haarkleur en huidskleur en geven het effect van een pas geschoren haarstijl (shaven look).

  • micro haar pigmentatie is een flexibele behandeling die geschikt is voor de meeste haartypes, haarkleuren en haarproblemen. U kunt zelf kiezen hoe u uw haarlijn wilt vormgeven, of u nu een strakke, zachte of conservatieve haarlijn wilt.

Wat zijn de nieuwste generatie naalden voor micro haar pigmentatie ?

De nieuwste generatie naalden die vanaf nu standaard worden gebruikt (afwerking haarlijn) bij al onze klanten zijn de 2 punt naalden.


Vergelijking 2 punt met 3 punt MHP-naald
Vergelijking 2 punt met 3 punt MHP-naald


Deze naalden hebben twee punten in plaats van drie, waardoor we nog fijner en preciezer kunnen werken. De 2 punt naalden worden voornamelijk gebruikt om ultra fijne haarlijnen te creëren tijdens een micro haar pigmentatie behandeling. Deze innovatie maakt het mogelijk om de ultra perfecte haarlijn te creëren bij mannen met haarverlies.De voordelen van de 2 punt naalden zijn:

  • Ze maken kleinere (tot 30 %) en scherpere puntjes, waardoor de haarlijn er nog natuurlijker uitziet.

  • Ze verhogen de dichtheid en de dekking van de pigmenten, waardoor de behandeling minder sessies en minder nabehandelingen vereist.

Waar kunt u terecht voor een micro haar pigmentatie behandeling met de 2 punt naalden?

Als u geïnteresseerd bent in een micro haar pigmentatie behandeling met de 2 punt naalden, dan kunt u terecht bij Prohairclinic, de nummer één micro haar pigmentatie specialist in België.


Prohairclinic heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van micro haar pigmentatie en werkt uitsluitend met de beste apparatuur en materialen.


Bij Prohairclinic kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding, een gratis en vrijblijvend intakegesprek, een op maat gemaakt behandelplan en een garantie op een prachtig en duurzaam resultaat.Wilt u meer weten over micro haar pigmentatie of een afspraak maken voor een gratis consult?


Neem contact op met Prohairclinic

Comments


bottom of page